Nieuwbouwappartement met één slaapkamer te Gent

Handelsdokkaai 3, 9000 Gent

60 m²
1
1

Ref. 4448995

Beschrijving

Dit één slaapkamer appartement is gelegen op de derde verdieping van de nieuwbouw residentie Palazzo. Dit project maakt deel uit van het grotere project de ‘oude dokken’.

Maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen: 80euro/maand

 

Nieuwbouw appartement

Gelegen in onmiddellijke omgeving van winkels, horeca en diensten

Onmiddellijk beschikbaar

Duurzaam appartement

Kenmerken

1 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Terras

Lift

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
60 m²
Bouwjaar
2020

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
42 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

De naam van de residentie namelijk Palazzo verwijst naar de Italiaanse renaissancepaleizen: robuuste gebouwen met een rechthoekig grondplan en een collectieve privébinnentuin. Naast het leuk vertoeven in de binnentuin of de promenade, kan er genoten worden vanop het privatief terras van het gevoel van openheid door het zicht op het water.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De bewoonbare oppervlakte bedraagt 60m² en bestaat uit een inkomhal, een lichtrijke woonkamer met open keuken die volledig geïnstalleerd is met kwalitatieve apparaten, een slaapkamer met aansluitend plaats voor een dressing, een praktische berging en een badkamer met inloopdouche, enkele lavabo en toilet. Het appartement werd volledig geschilderd. In de ondergrondse verdieping is er een ruime praktische berging voorzien met daarnaast voldoende gemeenschappelijke ruimte voor het stallen van fietsen.

energie foto

Energie

Deze woningen werden aangesloten aan het stadsverwarmingsnet, waardoor er kan gesproken worden van duurzame appartementen.

energie foto

Ligging

De buurt kan genieten van een volledige heropleving, met vestiging van nieuwe winkels, kantoren, scholen en woningen waardoor het Stapelplein evalueert in een trendy woonbuurt met een unieke ligging. Dit appartement is op alle mogelijke vervoersmiddelen (trein, tram, auto, fiets of te voet) vlot te bereiken en bovendien zal de Gentse stadsring verlegd worden naar de overkant van het water, waardoor de verkeersdrukte mee verhuist. Kortom een ideale plek om na een drukke werkdag tot rust te komen aan de rand van de stad, tussen het water en het groen.

" Wonen in een trendy buurt, tussen water en groen "

— Jolien Vercruysse

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting