"De Sterremolen" Uniek en rustig gelegen gezinswoning in het hartje van Gent

Portugalstraat 7C, 9000 Gent

139 m²
4
1
25 m²
10 m²

Ref. 5341082

Beschrijving

ALTRO VASTGOED VERHUURT - Deze uniek gelegen 4 slpk. gezinswoning met een en toch wel bijzonder energiezuinige score van 90 KWh/ (m² jaar) heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 139 m², omvat een inkomhal met gastentoilet, open keuken aan lichtrijke en ruime woonkamer palend aan de kleine gezellige stadstuin met tuinberging. Vanuit de woonkamer kan je met de trap naar de eerste verdieping. Daar bevinden zich de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Deze badkamer heeft een bad met een douchewand en dubbele wastafel en toilet. Tot slot met eveneens een vaste trap komen we op de tweede verdieping waar er een grote open ruimte is die naar eigen noden kan ingericht worden. Dit zijnde als master bedroom als bureau of mancave.
Tot slot komen we op de afgesloten binnenplaats waar je niet enkele je auto en fietsen kan stallen, maar ook kan genieten van de rust en het groen samen met de buren of met het gezin.
Interesse om deze gezinswoning te huren? Neem contact met vastgoedmakelaar Ann via 0494 422 623 of ann@altro-vastgoed.be

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

Tuin

Parkeren

Terras

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
139 m²
Terras 1
10 m²
Tuin
25 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC referentie
0002901106-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ne

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting