Nathalie

Ranson

Vastgoedmakelaar
–  BIV
511776

Contacteer

Nathalie

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Mijn kantoor

Beschrijving

Na 10 jaar professioneel in het vastgoed – regio Waasland- actief te zijn, groeit de passie voor het beroep, met de dag nog meer en meer. Mijn grootste ambitie ligt erin om een uitstekende klantenservice en een kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden, zodoende elke vastgoedtransactie voor iedereen een positieve ervaring kan zijn.

Ik engageer mij steeds voor de volle 100%, voor iedere opdracht ‘groot of klein’ wordt uw dossier behartigd van A tot Z . Ik sta garant voor een persoonlijke betrokkenheid en hou eraan mijn klanten steeds op de hoogte te houden van de stand van zaken in hun dossier .

Adviseren en probleemoplossend werken behoort tot één van mijn belangrijkste taken.  Mijn grote troefkaart is het uiterst correct kunnen bepalen van de waarde van residentieel vastgoed. Dit vertaalt zich vooral, in succesvolle verkoopratio’s door mijn sales ervaring en bekwaamheid in het onderhandelingsproces.

Doorheen mijn traject heb ik solide relaties opgebouwd met vele vertrouwde notarissen, waardoor de samenwerking steeds in alle discretie, uiterst vlot verloopt. Vele klanten, collega-vastgoedmakelaars en bouwpromotoren omschrijven mij als een dame met een tomeloze gedrevenheid, die door volharding, zelfs voor de meer gecompliceerde dossiers, een echte meerwaarde biedt.

Zijn er specifieke vastgoedkwesties waarover u vragen heeft? Wij maken graag tijd voor u vrij. Uw kopje koffie staat al klaar …

Mijn panden

Verkocht
Ideaal appartement als investering Plezantstraat 17, Sint-Niklaas
Verkocht
Opgefrist centraal gelegen twee-slaapkamer unit Plezantstraat 59, Sint-Niklaas
Verkocht
Gunstig gelegen Art Deco woning met veel potentieel Albrecht Rodenbachstraat 20, Sint-Niklaas
Gratis Schatting